Kappenset Piaggio Zip 5 delig mat rood (SP Look) led verlichting

Wauw een Zip SP kappenset op uw Piaggio Zip! Heel mooi!

Specificaties van deze kappenset:

- Gemaakt van dezelfde soort kunststof als alle andere kappensets. - Goedkoper dan een originele kappenset. - ZIP SP logo in voorfront gegraveerd! - Kleur: Mat Rood. - 5-delig achterkap in 1 deel. - Led verlichting in voorfront

Waarom zou u deze kappenset monteren op uw Piaggio Zip?

Omdat het een replica van een originele kappenset is lijkt deze werkelijk sprekend op een originele! Het is een stuk goedkoper dan een originele kappenset en de kappen zijn bedekt met een mooie lak. De kappenset is gemaakt van dezelfde soort kunststof als waar de originele kappenset van gemaakt is. Deze kappenset heeft een Piaggio Zip SP voorfront dus u kunt nu van uw Piaggio Zip een SP uitvoering maken! Combineer deze kappenset met een nieuwe stickerset voor uw Piaggio Zip en u hebt een fantatisch eindresultaat! Hieronder staat tevens een montagevideo van een kappenset voor de Piaggio Zip. Deze helpt u door de montage. En u kunt natuurlijk altijd onze montage-hulplijn bellen als u er niet uitkomt. Wij helpen u graag. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 139.95

Meerinformatie

Onderdelen Piaggio Vespa Kappensets beplatingsets Complete kappensets Kappenset
Product
 

Voorspatbord Vespa S 85 B matzwart

Eventuele krassen en/of beschadigingen zijn nu eenvoudig te vervangen met dit voorspatbord.

Imitatie voorspatbord voor op een Vespa S.

Last van regen modder zand en andere soorten vuil als u op uw Vespa S rijdt? Dit spatbord biedt u de optimale bescherming. Tevens is dit voorspatbord voor op uw Vespa S kwalitatief uitstekend en ook nog eens zeer gunstig geprijsd. Ook weet u zeker dat de kleur altijd goed is! Dit is door middel van de kleurcode in de helmbank van uw Vespa S. Tevens zijn de kleuren altijd origineel van Vespa. Bij imitatie voorspatborden heeft u de kans dat de pasvorm minimaal afwijkt.

Eigenschappen mat zwart voorspatbord Vespa S.

• Past op een Vespa S • Replica voorspatbord • Matzwart 85/B Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u ons altijd bellen of mailen! Bekijk het volledige aanbod voorspatborden eens als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een andere kleur. Let op! Onder de buddy van uw Vespa zit een sticker waarop de kleurcode van uw scooter vermeld wordt. Wanneer u een voorspatbord besteld moet u er rekening mee houden dat de kleurcodes overeen komen.

€ 48.19

Meerinformatie

Onderdelen Kappensets beplatingsets Voorspatbord Voorspatbord
Product
 

Topkoffer 33 liter Power 1 met LED remlicht wit

Met deze topkoffer van Power 1 met LED-remlicht bent u beter zichtbaar dan ooit!

Waarom deze topkoffer van Power 1 met LED-remlicht?

- U bent beter zichtbaar in het donker door de LED-remverlichting. - 33 liter aan opslagruimte. - Kleur: wit. - Afmetingen: 39 x 42 x 29 cm - Sluiting: cijferslot dus geen sleutel benodigd. - Inclusief slede en montageset.

Het monteren van de Power 1 topkoffer met LED-remlicht.

Het monteren van de topkoffer gebeurt vaak op dezelfde manier met een paar beugels onder aan de klapdrager zet u deze vast. Dit model heeft een ingebouwd LED-remlicht dat zal dus meer werk zijn om te monteren. AANBIEDING: van € 109.95 nu voor slechts € 54.95 Wij hebben voor uw gemak een duidelijke montagevideo gemaakt. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe de topkoffers gemonteerd moeten worden. De video is niet van deze specifieke topkoffer maar hij zal u wel een stuk op weg helpen in de montage. Mocht u er toch niet uitkomen bel dan even onze montage-hulplijn. Daar zitten monteurs die u graag zullen helpen.

€ 54.95

Meerinformatie

Onderdelen Topkoffers en manden Topkoffer
Product
 

Contactslot los Sym Mio DMP

Bent u toe aan een nieuw contactslot voor uw Sym Mio? En vindt u een originele te duur? Zoek niet verder!

Kenmerken van het Sym Mio contactslot.

Zoek dan niet verder want dit contactslot voor de Sym Mio heeft alles wat een origineel contactslot heeft maar dan voor de voordelige prijs van DMP. Dit contactslot wordt los geleverd met 2 sleutels.

Montage van dit Het Sym Mio contactslot van DMP.

Om het contactslot voor de Sym Mio te monteren moet u eerst de voorste kappen lampen het oude contactslot etc. demonteren. Dit is zonder enige ervaring een flinke klus. Daarom hebben wij een montagevideo gemaakt waarin precies wordt uitgelegd hoe u dit contactslot moet monteren. Heeft u nog vragen over de montage van dit product neem dan contact op met de monteurs van onze montage-hulplijn.

€ 33.80

Meerinformatie

Onderdelen Sym Alarm en sloten Contactsloten sleutels Contactslot set
Product
 

Voorspatbordbeugel Vespa S mat zwart origineel 656104

Verminder het risico op schade op uw spatbord met deze spatbordbeugel voor de Vespa S.

Schade op uw Vespa S spatbord voorkomen?

Een spatbord is een van de kappen die snel beschadigd. Een spatbord beugel is de oplossing. Deze beugel is niet alleen erg handig maar geeft u Vespa S ook een retro look.

Montage van deze originele Vespa S spatbordbeugel

De spatbordbeugel is vrij eenvoudig te monteren door de 3 bouten vast te draaien aan uw spatbord. Wij adviseren de bouten goed in te vetten met bijvoorbeeld kogellagervet om vast roesten te voorkomen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd onze montagehulplijn bellen.

Maak uw VespaS compleet

Bekijk ook de voorvalbeugels en achterdrager om uw Vespa S compleet te maken."

€ 65.81

Meerinformatie

Onderdelen Val sierbeugels drager Voorspatbordbeugels
Product
 

Uitlaat Tecnigas Silent Pro Fly Liberty Zip Lx 4 takt 2V

Deze Tecnigas Silent-Pro is passend op uw Piaggio 4-takt 2v. Deze Tecnigas Silent-Pro uitlaat is een prima alternatief voor als u het origineel te duur vind.

Eigenschappen van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

● Hoogwaardige kwaliteit ● Lange levensduur ● Laag geluidsniveau ● Uitstekende prestaties ● CE-goedgekeurd Let op deze Tecnigas Silent-Pro is alleen geschikt voor de 4-takt 2-klepper. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze in het verleden niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Hieronder ziet u een montage video. De montage op uw scooter kan afwijken met deze video Deze uitlaat past op diverse Piaggio 4-takt scooters. Bekijk hieronder ''Past op''

€ 74.95

Meerinformatie

Onderdelen Piaggio Vespa Uitlaten Uitlaat Scooter uitlaten
Product
 

Kappenset Yamaha Neo's DMP 7 delig blauw (digitaal stuurkap)

Heeft u een beschadiging aan uw kostbare Yamaha Neo's kappenset? Of bent u op zoek naar een nieuwe kleur voor uw Yamaha Neo's? Bekijk deze kappenset van DMP dan eens.

De kappenset voor uw Yamaha Neo's.

Heeft u schade opgelopen aan uw kappenset en zijn deze toe aan vervanging? Dan heeft DMP precies wat u nodig heeft! De Yamaha Neo's kappenset komt in 7 delen en in de kleur blauw. De kappensets zijn van hoge kwaliteit en bijna niet te onderscheiden van het origineel. De Yamaha Neo's kappenset wordt geleverd in 7 delen: - Stuurkap (voor de Yamaha Neo's met een digitaal dashboard vanaf 2002) - Zijskirt (links/rechts) - Voorfront - Voorfront onder - Voorfront tussenkap - Voorspatbord

De montage van de Yamaha Neo's kappenset.

Het monteren van een kappenset duurt lang en is vaak niet zo eenvoudig. Om de montage voor u wat makkelijker te maken hebben wij een montagevideo gemaakt waarin precies wordt uitgelegd hoe u deze kappenset monteert. Heeft u toch nog vragen over de montage van dit product? Neem dan contact op met de monteurs van onze montage-hulplijn. Wij helpen u graag! Let op Deze kappenset is voor een Yamaha Neo's met een digitaal dashboard vanaf 2002!!

€ 210.24

Meerinformatie

Onderdelen Technische tekening Yamaha Yamaha Neo's Meest verkochte
Product
 

Onderhoudspakket Sym Fiddle II (2)

Uw Sym Fiddle in top conditie houden? Dat kan met deze complete onderhoudset van Endurance

Onderhoud aan uw Sym Fiddle

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Sym Fiddle te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Sym Fiddle.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter Origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! Deze onderhoudset is geschikt voor de NEW engine geproduceerd vanaf 2008 ook zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant.

€ 49.90

Meerinformatie

Onderdelen Olie en onderhoud Onderhoudspakketten
Product
 

Uitlaat LeoVince Sito 571 Minarelli horizontaal Aerox SR Neo's Jog 2 takt

Deze A-kwaliteit Leovince Sito 571 2-takt uitlaat is geschikt voor de Minarelli horizontaal motor. Deze uitlaat heeft een originele uitstraling met een vleugje sportiviteit.

Eigenschappen van de LeoVince Sito 571 uitlaat

● Geluidsarm ● Originele looks ● Type goedkeuring ● Uitstekende pasvorm ● Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding ● Inclusief bevestigingsmateriaal

Montage LeoVince Sito 571 uitlaat

Het kan voorkomen dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze in het verleden niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. De montage video hieronder kan afwijken met de werkelijkheid LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Deze uitlaat past op veel scooters bekijk hieronder ''past op'' of deze LeoVince Sito 571 uitlaat ook op uw scooter past!

€ 105.95

Meerinformatie

Onderdelen Uitlaten Uitlaat Scooter uitlaten
Product
 

Uitlaat Vespa Ciao cpl mod. origineel

De belangrijkste functie van de uitlaat is het dempen van het geluid. Het is daarom zeer belangrijk deze te vervangen bij een lekkage. Wanneer u deze uitlaat monteert zonder katalysator zal het motorvermogen toenemen. Is uw uitlaat versleten? Deze uitlaat is goedgekeurd en van uitstekende kwaliteit! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 26.28

Meerinformatie

Onderdelen Piaggio Vespa Uitlaten Uitlaat Scooter uitlaten
Product
 

Beenkleed OJ Atmosfere JFL 01 Piaggio Beverly

Rij warm de winter door op uw Piaggio Beverly met dit beenkleed van OJ!

Comfortabel de koude wintermaanden door

Met dit beenkleed van OJ Atmosfere krijgt u nooit meer koude benen op uw Piaggio Beverly. Het beenkleed is gemaakt van kwalitatief nylon ook heeft het een dubbel gevoerde thermische binnenkant.

De eigenschappen van het OJ Atmosfere beenkleed:

• Waterdicht (nylon) • Dubbele uitneembare thermische voering: gewatteerd en synthetisch bont. • Zijkant kan vast gemaakt worden tegen het klapperen bij hogere snelheden • Diverse opbergvakken • Reflecterende onderdelen (voor zichtbaarheid) • Inclusief montagemateriaal • Eenvoudige montage + handleiding

Het beenkleed van OJ Atmosfere past op de volgende type's:

Piaggio: Beverly Berverly Touring Berverly Cruiser 125/200/250/300/350/400/500

€ 85.73

Meerinformatie

Onderdelen Beschermhoezen beenkleden Beenkleden
Product
 

Voorspatbord Yamaha Aerox Mkx zwart

Een verassend en uniek ontwerp op uw Yamaha Aerox.

Stijlvol voorspatbord voor een Aerox.

Dit spatbord staat garant voor uitstekende bescherming tegen verschillende soorten vuil waaronder zand modder en regen. Met dit kwalitatief uitstekende voorspatbord voor op uw Yamaha Aerox krijgt u naast design ook functionaliteit. Tevens biedt dit voorspatbord een prima vervanging voor eventuele beschadigingen aan uw oude voorspatbord. Tevens heeft dit voorspatbord voor uw Yamaha Aerox een prima pasvorm. Eigenschappen. • Voorspatbord voor op een Yamaha Aerox • Dit is een imitatie voorspatbord • Een kwalitatief uitstekend voorspatbord voor een gunstige prijs • Kleur(code): Zwart

De montage van dit voorspatbord.

Het monteren van dit voorspatbord op uw Yamaha Aerox is eenvoudig. Heeft u eventueel nog vragen en/of opmerkingen? Bel of mail ons gerust! Ook kunt u altijd contact met ons opnemen via social media.

€ 23.41

Meerinformatie

Onderdelen Kappensets beplatingsets Voorspatbord Voorspatbord
Product
 


Helm integraal MT Mugello Vapor zwart geel

Veilig en stoer de weg op met de Mt Mugello Vapor!

De MT Mugello Vapor

Het model Mugello zal binnenkort de Imola II vervangen van MT. De Mugello Vapor is voorzien van het nieuwe 100% Max Vision vizier MT-V-12 is Pinlock ready en heeft een verwijderbare voeringen. Deze helm biedt een uitstekende kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs en de de meest geavanceerde technische middelen.

Eigenschappen van de MT Mugello Vapor

• Injected thermoplastic buitenschaal. • Sportief design en uitstekende pasvorm. • Transparant vizier. • Pinlock ready • Uitneembare/wasbare comfort binnenvoering. • Micrometic kinband snelsluiting. • ECE 22-05 Goedgekeurd voor openbare weg. • Leverbaar in de maten XS-S-M-L-XL-XXL • Leverbaar in de kleuren geel groen en wit LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Is de maat toch niet goed? Alleen bij Zandri gratis uw helm omruilen!

€ 79.90

Meerinformatie

Onderdelen Helmen Integraal helmen MT
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Mbk Flame (2000) 125 Faco

Een windscherm is een karakteristiek en een uiterst praktisch accessoire voor op uw Mbk Flame Het ziet er leuk uit maar u heeft geen last van vervelende insecten of wind in uw ogen. Daarnaast blijft u aanzienlijk droger in regenachtig weer als u achter een windscherm zit. Ook Bij kouder weer heeft een windscherm voor de Mbk Flame voordelen omdat u weinig merkt van de koude rijwind. Het is dus ook niet vreemd dat er veel Mbk Flame's zijn met een windscherm! Wij adviseren u om Rain-X te gebruiken in combinatie met een windscherm. Deze was zorgt er voor dat regendruppels niet uw zicht belemmeren. -Inclusief bevestigingsset en montage handleiding

€ 97.85

Meerinformatie

Onderdelen MBK Windschermen Windschermen hoog
Product
 

Uitlaat Yamaha Xenter 125 150cc Tecnigas Maxi 4N CE

De belangrijkste functie van de uitlaat is het dempen van het geluid. Het is daarom zeer belangrijk deze te vervangen bij een lekkage. Wanneer u deze uitlaat monteert zonder katalysator zal het motorvermogen toenemen. Is uw uitlaat versleten? Deze uitlaat van het merk Tecnigas is goedgekeurd en van uitstekende kwaliteit! Deze uitlaat is passend op: - Yamaha Xenter 125/150cc LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 209.94

Meerinformatie

Onderdelen Yamaha Uitlaten Uitlaat Motorscooter uitlaten
Product
 

Onderhoudspakket Yamaha Aerox 2 takt

Met dit onderhoudspakket van Endurance u uw Yamaha Aerox weer in top vorm brengen!

Onderhoud aan uw Yamaha Aerox

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Yamaha Aerox te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Yamaha Aerox.

Wat krijgt u bij deze onderhoudskit voor de Yamaha Aerox 2-takt

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remblokken achter Endurance • Remblokken voor Endurance

Endurance onderhoudskit

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! in deze onderhoudset zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant.

€ 37.50

Meerinformatie

Onderdelen Technische tekening Yamaha Yamaha Aerox Meest verkochte
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Piaggio Beverly Tourer 125 Faco

Een windscherm is een karakteristiek en een uiterst praktisch accessoire voor op uw Piaggio Beverly Het ziet er leuk uit maar u heeft geen last van vervelende insecten of wind in uw ogen. Daarnaast blijft u aanzienlijk droger in regenachtig weer als u achter een windscherm zit. Ook Bij kouder weer heeft een windscherm voor de Piaggio Beverly voordelen omdat u weinig merkt van de koude rijwind. Het is dus ook niet vreemd dat er veel Piaggio Beverly's zijn met een windscherm! Wij adviseren u om Rain-X te gebruiken in combinatie met een windscherm. Deze was zorgt er voor dat regendruppels niet uw zicht belemmeren. -Inclusief bevestigingsset en montage handleiding

€ 106.02

Meerinformatie

Onderdelen Piaggio Vespa Windschermen Windschermen hoog
Product
 

Voorspatbord Piaggio Zip rood Dragon 894 origineel 65152800r7

Het voorspatbord van je Piaggio Zip beschermt je scooter en jou tegen regen en modder. Wanneer je scooter geen voorspatbord heeft ben je overgeleverd aan de weergoden! Ook zijn er veel imitatie/replica voorspatborden leverbaar voor je Piaggio Zip. Voorspatborden worden veel gekocht om de scooter optisch te stylen. Dit voorspatbord is passend op de Piaggio Zip.

€ 44.82

Meerinformatie

Onderdelen Kappensets beplatingsets Voorspatbord Voorspatbord
Product
 

Voorwiel Velg Vespa Lx Lxv S zilver origineel 58579r

Heeft u schade aan uw voorwiel of is deze aan vervanging toe? Dan kunt u bij Zandri een nieuw voorwiel bestellen. Voorwielen zijn uiteraard wel specifiek voor een bepaald merk en/of type scooter/brommer/motor. Bij de producten is aangegeven op welke types en merken zij passen. Zo kiest u nooit het verkeerde wiel. Ook is de kleur aangegeven bij velgen die gespoten zijn. Ongespoten velgen zijn ook aanwezig in ons assortiment. Heeft u nog vragen over de velgen voor uw tweewieler of over de toepasbaarheid? Bel of mail ons!

€ 59.69

Meerinformatie

Onderdelen Piaggio Vespa Framedelen Velgen Wielen Voorwiel
Product
 

Voorspatbord Piaggio Zip zilver 738 origineel 65152800f2

Het voorspatbord van je Piaggio Zip beschermt je scooter en jou tegen regen en modder. Wanneer je scooter geen voorspatbord heeft ben je overgeleverd aan de weergoden! Ook zijn er veel imitatie/replica voorspatborden leverbaar voor je Piaggio Zip. Voorspatborden worden veel gekocht om de scooter optisch te stylen. Dit voorspatbord is passend op de Piaggio Zip.

€ 42.88

Meerinformatie

Onderdelen Kappensets beplatingsets Voorspatbord Voorspatbord
Product
 

Koplamp LED Peugeot Speedfight 2 zwart

De stijlvolle LED koplamp voor uw Peugeot Speedfight 2.

Waarom een Peugeot Speedfight 2 koplamp?

Verlichting op uw Peugeot Speedfight 2 is verplicht daarom raden wij u aan om dus altijd goede functionerende verlichting te hebben. Deze koplamp is waarschijnlijk precies wat u zoekt als u op zoek bent naar een sportieve lamp op uw Peugeot Speedfight.

Kenmerken van de Peugeot Speedfight 2 koplamp.

- Sportieve look. - Oranje LED-verlichting (voor knipperlicht) - Zuiniger dan halogeen. - Feller dan halogeen. - Mooi zwart afgewerkt.

Montage van de Peugeot Speedfight 2 koplamp.

Een koplamp monteren is niet altijd even eenvoudig u demonteert kappen het oude licht waarna het nieuwe licht + kappen monteert. Is er iets onduidelijk? Neem dan contact op met onze monteurs van de montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 32.95

Meerinformatie

Onderdelen Peugeot Verlichting Koplamp Koplamp(unit)
Product
 

Kappenset special Peugeot Ludix Dmp 7 delig blank

Op zoek naar een kappenset voor een Peugeot Ludix? Dan is deze 7 delige kappenset vast naar wens! Deze scherp geprijsde (!) kappenset voor de Peugeot Ludix wordt geleverd in de kleur blank. Op zoek naar een andere kleur? Zie dan ook onze andere kappensets voor de Peugeot Ludix.

€ 122.51

Meerinformatie

Onderdelen Peugeot Kappensets beplatingsets Complete kappensets Kappenset
Product
 

Beugelset Compleet Vespa Lx Lxv matzwart DMP

Een complete beugelset voor uw Vespa Lx of Lxv? Dat kan!

Waarom dan een complete beugelset voor uw Vespa Lx of Lxv?

Stelt u zich voor: uw kostbare Vespa scooter valt om dan is de kans aanwezig dat uw scooter schade heeft. Omdat de Vespa Lx en Lxv grotendeels van metaal zijn kunnen de kosten zeer hoog oplopen wanneer uw scooter schade oploopt. Daarom raden wij van Zandri u aan uw Vespa scooter goed te beveiligen tegen valschade! Wanneer uw scooter omvalt zullen de valbeugels van Vespa de klap als eerste opvangen en zo de schade beperken. Deze set bevat de volgende beugels: - Voordrager - Achterdrager - Zijbeugelset voor en achter - Voorspatbordbeugel - Exclusief oppakbeugel! - Exclusief bevestigingsset voordrager!

Monteren van deze complete sierbeugelset voor uw Vespa!

Wij hebben van een aantal delen van deze complete set al een montagevideo gemaakt. Helaas nog niet van de complete set. We hebben voor u de video's die we hebben onder dit artikel toegevoegd. Daar kunt u zien hoe u de onderdelen moet monteren. Het lastigste is misschien dat sommige montagepunten voor 2 delen geschikt zijn. De voorklapdrager en voorvalbeugels worden op dezelfde punten gemonteerd. Dit is hetzelfde bij de achtervalbeugels en de achterdrager. Dit alles kunt u duidelijk zien in de video's en op de foto's. De voorspatbordbeugel zit los van dit alles en heeft zijn eigen montagepunten. Mocht u er met behulp van onze montagevideo's tóch nog niet uitkomen kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen. Onze monteurs helpen u graag!

€ 256.37

Meerinformatie

Onderdelen Piaggio Vespa Technische tekening Vespa Vespa Lx Meest verkochte acce
Product